Telemarketing

Introduktion: Telemarketing og gadehvervning (Onboarding)

Senest redigeret:

Telemarketing og gadehvervning – velkommen til Onboarding

Onboarding er et modul til OnlineFundraising, som gør det nemmere at hverve og rette i eksisterende betalingsaftaler med telemarketing, på gaden og i medlemsservice.

Uanset om du laver telemarketing internt, eller om du samarbejder med et bureau, er det nemt at komme i gang med at bruge OnlineFundraising til telemarketing. 

Bureauer som TMPO, The Call Company, All Ears, Charity Guard, Storm Group og Kobborg Consult står klar til at benytte sig af Onboarding. Bruger du et andet bureau, eller er du et bureau, som ønsker at benytte dig af funktionaliteten i Onboarding? Så tag endelig kontakt.

Hvorfor vælge Onboarding? 

Mange af de processer, som knytter sig til assisteret hvervning, bliver nemmere og smidigere for din organisation, dine samarbejdspartnere og ikke mindst for dine givere og medlemmer.

Du får følgende fordele med Onboarding: 

  • Phoneren, faceren eller jeres medarbejder i medlemsservice kan gøre mest muligt af arbejdet. 
  • Giveren behøver ikke oplyse personfølsomme oplysninger, men kan selv godkende aftalen med et swipe i MobilePay eller Betalingsservice appen.
  • Du kan nemt øge beløbet, ændre frekvensen eller skifte betalingsmidlet for eksisterende aftale.
  • Igangsættelse, løbende dialog og afregning med bureauer bliver lettere.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du er OnlineFundraising-kunde har du adgang til Onboarding. Det eneste, du skal gøre, er at bede os slå det til, og så er du i gang.

Pris 

For dig, som allerede bruger OnlineFundraising, er der ingen opstartsomkostninger forbundet med Onboarding.

Der er heller ikke en abonnementspris for modulet, da det er meget forskelligt fra organisation til organisation, hvor ofte man laver assisterede hvervekampanger. 

I stedet afregnes Onboarding som CPA (Cost Pr. Aquisition) – dvs. for hver succesfuld handling. Det er nemlig vigtigt for os at små såvel som store organisationer kan benytte sig af vores services. Det er naturligvis billigere for NGO’er end for virksomheder. 

Du kan læse mere om priserne nederst på denne side.