Formularbygger

Introduktion: Formularbygger

Senest redigeret:

Når du skal oprette en formular, foregår det i menupunktet Form Builder. Her har du en oversigt over de formularer, du har oprettet.

Oversigten

Title
Dette er titlen på din formular. Du trykker her, hvis du ønsker at redigere formularen.

Form ID
Din formular tildeles automatisk et ID, som du blandt andet bruger, når du indlejrer en webinar på din hjemmeside.

Tracking ID
Hvis du har sat et Google tracking-ID i formularen, vises det her.

Edit
Denne kolonne giver dig et link til at se, hvordan formularen ser ud på en landingsside.

Download receipt script
Den takkeside, som din formular indsættes på, har et specielt script – et kvitterings-script – som du kan downloade her. URL'en på din takkeside defineres under Purposes i formularen.

Add new
Du klikker her, når du ønsker at oprette en ny formular.

Sådan kopierer du en eksisterende formular

Du har mulighed for at lave en kopi af en eksisterende formular. Du finder først den relevante formular. Når du har klikket ind på formular scroller du ned til det område, som er vist på nedenstående skærmdump.

Derefter gør du følgende:

1. Kopier koden fra området Export and import form configuration
  2. Tryk Add new i toppen til venstre
  3. Gå ned til området igen og indsæt det i feltet under
  4. Tryk Publish til højre.

Webinar om formularbygger (og kommunikation)

Se vores webinar om opsætning af kampagner i OnlineFundraising, hvor Stephan gennemgår funktionaliteterne Form Builder og Communication.