Generelt (Betalingskanaler)

Udbetalingstid på indbetalinger

Senest redigeret:

Udbetalingstiden af en indbetaling er bestemt af, hvilken betalingsmetode betalingen er foretaget med. Få et overblik over de forskellige betalingsmetoders udbetalingstid her. 

Betalingsservice

For Betalingsservice er flowet således:

 • Pengene bliver trukket første bankdag i måneden
 • Pengene hæves på anden bankdag i måneden
 • Pengene kan ses på konto tredje bankdag i måneden.

MobilePay Online

Mobilepay Online, dvs. enkeltbetalinger med MobilePay via din hjemmeside eller en formular (læs mere om de forskellige former for MobilePay her), udbetales alt efter, hvilket kort giver/medlem bruger i MobilePay.

MobilePay Subscriptions

MobilePay Subscriptions, dvs. gentagende træk med MobilePay, udbetales efter 1-2 bankdage. De vil blive udbetalt i batches.

MobilePay står for selve udbetalingen til jer, og det kan foregå på to forskellige måder. Hvis du vælger straksudbetalinger, udbetaler MPS hver enkelt transaktion for sig. OBS: Det er ikke muligt at refundere betalinger, hvis straksudbetaling er valgt.

Hvis du vælger udbetalinger dagligt, udbetaler MPS betalinger for en dag ad gangen samlet. 

Betalingskort

Udbetalingstiden for betalingskort afhænger af, hvordan I håndterer betalingskort. Er du i tvivl, kan du skrive til os på support@onlinefundraising.dk 

 

Nets Easy

Når du modtager betalinger via Nets Easy, kan udbetalingstiden være op til 30 bankdage, efter en betaling er trukket. Dette er uanset, om betalingen er sket med Visa eller Dankort.

Bambora

Når du bruger Bambora til at håndtere kortbetalinger, afhænger udbetalingstiden af korttypen:

 • Dankort 
  Betalinger med Dankort trækkes med det samme og kan ses på jeres konto den efterfølgende bankdag.
 • Visa/Mastercard
  Hvornår en betaling med Visa eller Mastercard udbetales til jeres konto afhænger af jeres indløsningsaftale. Så vil du være sikker, eller har du spørgsmål til udbetalingerne, så kontakt din indløser.

Sms-betalinger

For SMS-betalinger, herunder SMS-keywords, gælder det, at pengene kan ses på din konto efter løbende måned + en måned. De vil være udbetalt i batches.

OnlineFundraising står for udbetalingen af disse. Skulle du derfor ønske at det blev udbetalt til en anden konto, kontakt da os.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvornår udbetaler I pengene?
  • Det er ikke os, der udbetaler jeres penge, men derimod de forskellige leverandører. 

 • Hvordan skifter jeg konto for udbetaling?
  • Du tager kontakt til dem, du har lavet aftalen med.