Få hjælp

Hvordan skifter jeg kodeord?

Senest redigeret:

 Hvis du eller en kollega af den ene eller anden årsag ønsker en ny adgangskode til OnlineFundraising, har du mulighed for at nulstille adgangskoden og oprette en ny. 

1.  Gå til oversigten over brugere 

Det første du skal gøre, når du ønsker at ændre et kodeord, er at gå til menupunktet Users, og du vil derefter se en liste over de brugere, der har adgang til din OnlineFundraising.

 

Ny_bruger.png

2. Find den pågældende bruger

Dernæst finder du dig selv eller den pågældende kollega, du ønsker at ændre kodeord for, i listevisningen. Klik på vedkommendes brugernavn under Username.

3. Indtast et nyt kodeord

Indtast derefter dit ønskede kodeord. Hvis du ændrer kodeord for en kollega, kan du klikke på Generate Password, som skaber et autogenereret kodeord. Du kan også ændre det til noget nemt og derefter sende en besked til brugeren om at skifte det. Vi bruger gerne selv: skiftdennekode, som opfordrer brugeren til at finde på et nyt.

Screenshot_2021-05-07_at_12.11.42.png

4. Opdater oplysningerne og giv brugeren besked

Når du har genereret en ny adgangskode, klikker du Update User. Kodeordet er nu opdateret. Har du ændret kodeord for en kollega, sender du derefter din kollega en besked med det opdaterede kodeord, så vedkommende selv kan skifte det.

 

Screenshot_2021-05-07_at_12.12.52.png