Kontakter

Sådan arkiverer du en kontakt

Senest redigeret:

Når du arkiverer en kontakt, har du mulighed for at genskabe kontakten igen på et senere tidspunkt. Hvis en kontakt ønsker at blive glemt, bør du derfor anonymisere kontakten. Læs, hvordan du gør det her.

1. Find frem til kontakten

Det første du skal gøre er at finde frem til den giver eller det medlem, du ønsker at arkivere. Du skal enten kende kontaktens telefonnummer eller e-mailadresse.

Vælg Transactional og herefter Contacts i OnlineFundraisings hovedmenu.

Indtast derefter telefonnummeret eller e-mailadressen i søgefeltet Search by phone or email, så de(n) kontakt(er), som er oprettet i OnlineFundraising med den indtastede data, bliver vist.

Contacts_with_search.png

2. Stop betalingsaftaler- og metoder

Hvis du ønsker at arkivere en kontakt, skal du sikre dig, at det er i orden, at en eventuel betalingsaftale er stoppet, da arkiveringen vil forårsage en inaktiv aftale. Dernæst skal du sikre dig, at betalingsmetoden er annulleret. Læs, hvordan du gør her.

3. Arkiver giver/medlem

Når ovenstående er gjort, vil du kunne trykke trykke Archive i toppen af kontakten.

contact-to-archive.png

Bemærk: Der sendes ikke en notifikation ud om selve arkiveringen, men hvis betalingsaftalen ændres, kan du sende en besked ud. Læs her, hvordan du sender beskeder ud ved ændringer i betalingsaftaler.