Eksport

Introduktion: Eksport (Export)

Senest redigeret:

Hvad er eksport?

Export-modulet giver dig mulighed for at få et øjebliksbillede af din data i systemet. Udløbsdatoen for en genereret eksport er derfor 7 dage, hvorefter du skal lave en ny. 

Du kan bruge Export-modulet til at få adgang til dine data i fire hovedområder: betalinger (payments), abonnementer (subscriptions), dataset og kontakter (contacts). For eksempel kan du nent se, hvor mange der har brugt MobilePay som betalingsmetode ved at eksportere betalingsdata – altså lave en eksport af Payments – og derefter filtrere efter den ønskede betalingsmetode. 

Hvor lang tid tager det?

Eksportiden varierer afhængigt af datamængden og systembelastning – altså hvor meget du og andre eksporterer på det pågældende tidspunkt. Det kan tage alt fra få sekunder til minutter. Du kan vælge at få en notifikation, når din eksport er klar. 

Listevisning - hvad viser den?

I Eksport-moduloversigten kan du se en liste over de eksporter, du senest har oprettet. 

ep-listview-kopi.png

 • State (status)

  Under state har du mulighed for at se status på dine downloads af eksport-filer. Der er fire mulige tilstande:
  • Pending (afventende): Eksporten er sat i kø og venter på at blive behandlet
  • In progress (i gang): Eksporten er i gang med at blive behandlet
  • Processed (behandlet): Eksporten er klar til at blive hentet
  • Failed (fejlet): Eksporten er fejlet – vi får direkte besked, hvorefter vi retter fejlen
 • Time left (time left)

  Dette viser, hvor meget tid der er tilbage, før eksporten udløber. Som nævnt har eksporten en levetid på 7 dage, hvorefter den forsvinder. Det er derfor vigtigt at downloade eksporten, inden tiden udløber, hvis du ønsker at bevare den.

 • Name (navn)

  Her kan du se det navn, du har givet din eksport. At give navnet et dækkende navn kan gøre det lettere at identificere den senere. 

 • Entity (entitet)

  Entiteten angiver, hvorfra dataene er hentet. OnlineFundraisings backend er opdelt i forskellige områder, hvor hver eksport er knyttet til en bestemt entitet. Det hjælper med at organisere og adskille dataene.
 • Number of rows (antal rækker)

  Dette viser det samlede antal rækker i Excel-arket for den pågældende eksport. Hvis du f.eks. har eksporteret kontakter vil nummere angive antallet af kontakter i eksporten. 
 • Download

  Denne funktion tillader dig din eksport ved at trykke på ikonet. Hvis eksporten er tom, vises download-knappen ikke.

Enkeltvisning – hvad viser den?

Når du klikker ind på en af de færdige eksporter i listen, får du adgang til en mere detaljeret visning af den enkelte eksport. Her kan du finde yderligere oplysninger om eksporten. 

ep-singleview.png

 • Created (oprettelsestidspunktet)

  Dette viser tidspunktet for oprettelsen af eksporten. Tidspunktet viser i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD (år, måned, dagens dato), TT:MM:SS (tid, minut, sekund).
 • Format

  Denne oplysning viser det format, som eksporten er tilgængelig i. Du kan vælge mellem XLSX (Excel) eller CSV-format. Hver har sine fordele, afhængigt af hvordan du planlægger at bruge dine data.
 • Email 

  Her kan du se den e-mailadresse, der er knyttet til eksporten. Hvis du har valgt at modtage en notifikation, når eksporten er klar, vil denne e-mailadresse modtage meddelelsen.

Har du brug for mere hjælp eller har spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte vores supportteam på support@onlinefundraising.dk.