Formularbygger

Indsæt en formular på din hjemmeside

iframe

Senest redigeret:

Du sætter en formular ind på din hjemmeside ved at downloade et script fra OnlineFundraising, som du kopierer ind i tekst-editoren på din hjemmeside. Indlejringsscriptet sætter en iframe ind på landingssiden, som indeholder formularen.

Step 1: Download formularens script fra OnlineFundraising

Det første du skal gøre er at hente det script, du skal bruge til at indlejre din formular:

1. Vælg Form builder i OnlineFundraisings hovedmenu.

2. Vælg herefter den formular, du ønsker at indlejre. Du kommer nu til den side, hvor du kan redigere den relevante formular. 
3. Klik på knappen Download embed script, som du finder i højre side under actions. 

form-embed-1.png

Formularens indlejringsscript bliver nu downloadet til din computer i form af en .txt fil.

Step 2: Indsæt scriptet på hjemmesiden

Næste skridt er at kopiere tekst-indholdet i den downloadede fil ind på jeres hjemmeside, dér hvor du ønsker formularen vist. Fremgangsmåden kan afhænge af hvordan din hjemmeside er sat op.

1. Naviger til den side, du ønsker din indlejring på. Dette kræver at du har adgang til at rette din organisations hjemmeside - denne type adgang er typisk administreret internt i din organisation eller af et eksternt web bureau (ikke af OnlineFundraising). 

2. Hvis muligt: vælg tekst-editor. De fleste editors (der hvor du skriver din tekst) giver muligheden for at man kan vælge mellem at indsætte kode.

3. Kopier og indsæt hele indholdet af .txt filen, som du lige har hentet ned og gem dine ændringer. I nedenstående video kan du se et eksempel på, hvordan det kan se ud. Det er for at sikre, at editoren ikke ændrer eller fjerner de tegn, som koden består af.

editor-valg.gif

Når nu formularen er indsat, vil du kunne navigere til siden og se, at formularen er live. Ser du den ikke, kan det skyldes, at jeres editor ikke tillader dig at skrive kode. Tag først fat i din webansvarlige og efterfølgende i os.  

N.B.: Alle rettelser du laver til formularen i OnlineFundraising, vil slå igennem på hjemmesiden med det samme. 

Husk også at opsætte en takkeside

For at fuldføre opsætningen af din formular, skal du også oprette en takkeside, hvor kvitteringen og takketeksten fra OnlineFundraising vises. Takkesiden er den side, giveren eller medlemmet kommer til, når de succesfuldt har udfyldt en formular. Følg denne denne guide: Hvordan opsætter jeg en takkeside?