Onboarding – telemarketing og gadehvervning

Tilføj dit bureau i Onboarding

Senest redigeret:

Ønsker du at tilføje et nyt bureau i Onboarding, kan du læse med her, hvor vi gennemgår, hvordan du opretter det, hvad de forskellige brugerroller betyder, og hvordan du fjerner bureauets adgang igen.

Trin 1: Klik -> Add agency

Du finder knappen for at tilføje et nyt bureau/agency i menupunktet Agencies, som ligger i toppen til højre under Onboarding.

Hvis det pågældende bureau ikke allerede bruger OnlineFundraising – og dermed ikke er oprettet i systemet – kan de blot skrive til os, så vi kan oprette dem. Det koster ikke noget for bureauet at blive oprettet.

OA_-_Agencies_-_Add_agency.png

Trin 2: Tryk på -> Create token

Vinduet ovenfor giver dig mulighed for at lave en token (Create token-knappen). Dette giver en unik kode, som kan bruges til din organisation. Send koden til dit bureau, som de derefter kan sætte ind i deres system. Efter kort tid har de mulighed for at se de kampagner og dertilhørende workflows, som I har lavet til dem.

For hver gang du klikker på knappen bliver der lavet en ny token. Hvert bureau skal have en unik kode. 

En token kan f.eks. se ud på følgende måde: 

OA_-_Agencies_-_Add_agency_with_token.png

Hvad kan bureauet se?

Dit bureau kan se de kampagner og workflows, de er tilknyttet. Adgangen vil altså ikke give bureauet mulighed for at gå ind i jeres OF. De kan kun se de sessions og leads, som er lavet i forbindelse med en kampagne.

Brugerroller

Når et bureau bliver oprettet som agency hos os, kan de via deres egen side logge ind og oprette brugere. Der findes forskellige roller, men fælles for dem er, at de ikke har mulighed for at slette noget, som din organisation har oprettet i Onboarding. 

Sådan fjerner du et bureau

Ønsker du at fjerne adgangen for et bureau igen, klikker du blot på bureauets navn og trykker på knappen Revoke Access from [agency] now.

OA_-_Agencies_-_Remove_agency.png

Når du har fjernet adgangen, vil bureauet altså ikke længere kunne lave kampagner på dine vegne. De vil dog stadigvæk kunne se de leads og session, som de tidligere har ringet ud fra.