Betalinger

Sådan retter du formål på en betaling

Senest redigeret:

Det er muligt at rette udvalgte oplysninger på betalinger i OnlineFundraising. Behovet for at rette betalinger opstår typisk, fordi der er foretaget nogle ændringer til en formular, SMS campaign eller lignende, efter den er gået live. De oplysnigner der er mulige at rette er:

  • Tax-deductible (Om betaling er fradragsberettiget)
  • Purpose accouting code (Formål)
Til udvikleren: Rettelser til en betaling trigger en webhook.

I det følgende eksempel tilføjer vi et formål, der mangler, til en enkeltdonation. Billedet nedenfor viser en betaling, der er gået i gennem (Status: Charged). Den er markeret som fradragsberettiget, men der mangler et formål. For at rette betalingen, vælg da Edit i øverste højre hjørne af Details området på betalingen.

Dette åbner et nyt vindue, hvor du får mulighed for at rette betalingen. Tilføj (eller ret) formål i tekstfeltet. I dette eksempel er  betalingen allerede markeret som fradragsberettiget, men det kan ligeledes redigeres, hvis det ikke er markeret korrekt.

Vælg Save changes for at gemme ændringerne. Det ny (eller rettede) formål fremgår nu af Details området på betalingen (jævnfør skærmbillede nedenfor).

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt